Over Jack Roovers Drankenhandel & Verhuur

Leer ons kennen!

Feestje gepland?

Jack Roovers is dé expert op het gebied van feestverhuur! Met meer dan 25 jaar ervaring zorgen we ervoor dat jouw feest compleet is. Van taps en koelingen tot statafels en bier, wij regelen alles met een glimlach. Laat het feest beginnen!

Over het bedrijf

Bij Jack Roovers draait alles om het perfecte feest! Al sinds 1993 voorzien we de regio van een compleet assortiment aan feestbenodigdheden. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag, trouwerij of BBQ, wij regelen het allemaal. Van taps en koelingen tot vaten bier, frisdrank en draag-trays, we hebben alles in huis voor een geslaagd evenement. Met onze uitstekende service en jarenlange ervaring maken we van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis. Feesten wordt pas echt feesten met Jack Roovers!

Teamfoto
Nieuwsbericht 1
Onze diensten

Jack Roovers is dé plek waar jouw feest tot leven komt! Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, tuinfeest of BBQ, wij regelen het allemaal. Van taps, koelingen, sta-tafels en bar-ombouw tot vaten bier, frisdrank, wijnen, bekers en draag-trays, we hebben alles in huis voor een geslaagde viering. Met onze uitgebreide diensten en toegewijde service zorgen we ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt. Laat ons jouw feest naar een hoger niveau tillen!

Onze werkwijze

Indien gewenst verstrekken wij alle benodigde informatie over de materialen. Wij voorzien altijd ruimschoots in drinken; u betaalt alleen voor wat er wordt geconsumeerd. Wat overblijft, nemen wij kosteloos terug. Dus u betaald nooit teveel en houdt geen onnodig overschot over.

Foto Werkwijze

Feest met Jack Roovers: Bekijk onze projecten!

Verken onze mogelijkheden voor diverse feesten en evenementen

Laat ons een event starten!

Klaar om jouw evenement onvergetelijk te maken?
Neem contact met ons op en maak van je feest een knalfeest!